Lotto Arena kondigt opendag aan

Op een persconferentie vandaag gaven Roger Roels, voorzitter van de Sanex Antwerp Giants, Ludo Van Campenhout, schepen van de stad Antwerpen, en Jan Van Esbroeck, bestuurder van het Antwerps Sportpaleis meer tekst en uitleg bij de nieuwe Lotto Arena.

Schepen Van Campenhout stak van wal en belichtte de financiering en de privaat-publieke samenwerking (pps). Roger Roels benadrukte het sportieve en commerciële belang van de Lotto Arena voor de verdere groei van de Sanex Antwerp Giants. Jan Van Esbroeck somde de al geplande evenementen en sportwedstrijden op, maar ging vooral dieper in op het mobiliteitsplan dat werd uitgewerkt om de mogelijke verkeersoverlast voor de buurt te beperken.

De Lotto Arena, de nieuwe sport- en evenementenzaal naast het Antwerps Sportpaleis, zet zondag 4 maart zijn deuren open. “Verwacht geen kraaknette toestand, het blijft tenslotte een werkwerf, maar alles moet wel veilig zijn en er toonbaar uitzien”, zegt architect Johan Seliaerts in de Gazet van Antwerpen. Hij is al sinds mei 2004 elke dag bezig met de Lotto Arena.

Op zondag 4 maart van 11 tot 16 uur kan iedereen gratis de werf bezoeken. Het is een mooie gelegenheid om de volledige accommodatie te verkennen want zodra alles klaar is, zal het wellicht niet evident zijn om bijvoorbeeld backstage te komen.

http://www.lotto-arena.be

Advertenties
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: