Bobbejaanland en Zuiderkroon Events slaan handen in elkaar

bobbejaanland.jpg Bobbejaanland laat via zijn bureau MindShake weten dat het dit jaar voor de eerste keer met enkele grote evenementen uitpakt (*). “Om ‘t plezantste land nóg meer tot leven te brengen en omdat we de bezoekers nog meer willen entertainen, hebben we dit jaar voor het eerst een indrukwekkende reeks evenementen gepland. Plezante evenementen! We zijn dan ook enorm trots dat we er in ons eerste eventjaar in geslaagd zijn zo’n sterke evenementenkalender voor te stellen”, aldus de mededeling.

Bobbejaanland sloot “enkele fantastische partnerships” af met onder meer Zuiderkroon Events, VTM en 4FM. Op het programma staat onder meer “Bobbejaanland in Concert” op 14 en 15 juli. “Bovenop een dag dolle pret krijg je nog een spetterend live concert van Udo en niemand minder dan… Natalia! De Arena zal worden omgebouwd tot een kolkende concertzaal en de temperatuur in het park zal tot ongekende hoogten stijgen”, meldt MindShake. Op 25 en 26 augustus wordt een spin off van Tien Om Te Zien (Tien Om Te Zien Classics) geprogrammeerd en van 20 oktober tot en met 4 november staat Bobbejaanland in het teken van Halloween. Deze evenementen vinden plaats bovenop de traditionele shows.

“Bobbejaanland brengt al van zo lang het bestaat ‘entertainment’ naar het publiek. De shows worden seizoen na seizoen heel erg gesmaakt door onze bezoekers. Logisch dus dat we niet van koers veranderen. Meer nog, vanaf nu doen we er een serieuze schep bovenop en wordt ‘beleving’ de rode draad door ons park: de bezoekers beleven vanaf nu ’t plezantste land, een aanpak die absoluut uniek is. (..) We schrijven dit unieke verhaal samen met Zuiderkroon Events, die we vorig seizoen hebben leren kennen als een waardevolle partner. Bobbejaanland en Zuiderkroon Events zitten duidelijk op dezelfde golflengte: beide gaan voor kwaliteit en voor niets minder. Daarom zijn we met hen voor de start van het nieuwe seizoen een volwaardig partnership aangegaan: de straatanimatie en alle shows en evenementen krijgen vanaf dit jaar dezelfde Zuiderkroon signatuur. (..) In Bobbejaanland geldt slechts één wet: amuseer je te pletter”, aldus de persmededeling.

* Ik moet toegeven dat ik het bericht uit het oog was verloren. De persmededeling dateert al van 8 maart. Het is interessant in die zin dat ook Bobbejaanland de kaart van ‘ meer beleving’ trekt.

Advertentie
Geplaatst in bureaus, events

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: