Live Earth voert communicatie verder op

Vandaag werden de headliners van de Live Earth-concerten in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië aangekondigd. De wereldwijde mediacampagne om het initiatief te promoten, komt hiermee in een hogere versnelling. De concerten tegen de globale opwarming van de aarde vinden plaats op 7 juli (7/7/07) op verschillende plaatsen in de wereld. Eén van de organisatoren is de voormalige Amerikaanse vice-president Al Gore.

Live Earth is een productie van Control Room met aan het hoofd CEO Kevin Wall. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en heeft meer dan 60 grote concerten op zijn palmares. Control Room verdiende zijn pluimen met de productie van Live 8, het project van Bob Geldof en Midge Ure.

De komende dagen en weken brengt Live Earth alvast een gigantische communicatiemachine in stelling. Het kan daarvoor rekenen op mediapartners als MSN en NBC (in de Verenigde Staten).

In Amerika komen onder meer Akon, Alicia Keys, Melissa Etheridge, Rihanna, Roger Waters en The Police op het podium. In het Wembley Stadium zullen Beastie Boys, Bloc Party, Foo Fighters, Genesis, Keane, Snow Patrol, Red Hot Chili Peppers en Madonna te zien zijn. De ticketverkoop start op 13 april (UK) en 16 april (VS). De verkoop wordt voor het Amerikaanse en Britse luik georganiseerd door Live Nation.

Bekijk hier de Live Earth-persconferentie.

Meer informatie: http://www.liveearth.org/

Advertenties
Geplaatst in Nieuws
One comment on “Live Earth voert communicatie verder op
  1. […] op 19 juni 2007 televisie JIM is de enige Vlaamse televisiezender die op zaterdag 7 juli de Live Earth-concerten uitzendt. In negen wereldsteden zullen honderden artiesten optreden om de klimaatproblematiek aan […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: