De marketing van Regi (Milk Inc.)

Regi Penxten van Milk Inc. maakt goedklinkende popmuziek én is tegelijk niet vies van een beetje marketing. Het één sluit uiteraard het andere gelukkig niet uit!

In een interview met Humo (nr. 49/38509) zegt hij het volgende: “Dat gedoe van ‘om écht groot te worden, moet je jezelf exclusief houden’, dat is dikke zever. We hebben de voorbije zomer zowat elke biertent en elk klein podium te lande gezien, en toch hebben we drie keer het Sportpaleis uitverkocht. (…) Ik zou de mensen gerust veel meer kunnen – sorry voor de flauwe woordspeling – uitmelken, maar ik geef mijn publiek graag value for money: zoveel mogelijk nummers op één cd, liefst nog een bonus-cd met extra tracks erbovenop, en concerten van drie uur met alles erop en eraan. Alleen dan weet je zeker dat ze zich niet bekocht voelen en volgend jaar zeker terugkomen. Waar komt die kruideniersreflex eigenlijk vandaan? “Maar dat is langetermijnvisie, jong! Klantenbinding, nooit van gehoord?”

Wie vindt de vier p’s in zijn korte uiteenzetting ?
Plaats: “We hebben de voorbije zomer zowat elke biertent en elk klein podium te lande gezien, en toch hebben we drie keer het Sportpaleis uitverkocht.”
Product: “Zoveel mogelijk nummers op één cd (..) en concerten van drie uur met alles erop en eraan.”
Prijs: “Ik geef mijn publiek graag value for money.”
Promotie: “Liefst nog een bonus-cd met extra tracks erbovenop.”

Advertentie
Tagged with: , , ,
Geplaatst in events, marketing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: