Je kijkt onmogelijk naast de Media Cube

mediacube.jpg

Subway Media lanceert een nieuw product op de markt van de outdoor reclame. De onderneming commercialiseert sinds kort de Media Cube, een gigantische kubus met een oppervlakte van 265 vierkante meter. De Media Cube weegt 100 kilogram en is gemaakt van gelamineerd PCV. Het gevaarte is volgens Subway Cube in veertig minuten opgesteld. “Door de Media Cube op strategische locaties zoals snelwegen, scholen, evenementen, festivals, e.d. te zetten, bereikt u een ongekend groot gebied van uw doelgroep”, mailde Subway Media deze week.

De Media Cube is – denk ik – een interessant nieuw kanaal om op evenementen je boodschap te communiceren of om een bepaalde categorie van publieksevenementen aan te kondigen. Heb je ervaring met de Media Cube laat het weten.

www.subwaymedia.be

Advertenties
Tagged with:
Geplaatst in communicatie, media, Outdoor
One comment on “Je kijkt onmogelijk naast de Media Cube
 1. y. Becker schreef:

  Geachte lezer,
  Een zeer interessante website om met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reclame te adverteren of ze juist op het spoor te komen is : http://www.adverteerdersmarkt.nl

  http://www.adverteerdersmarkt.nl is een nieuw initiatief en heeft als doel om aanbieders van reclame toepassingen en of diensten in contact te brengen met bedrijven die willen adverteren.

  Adverteren op http://www.adverteerdersmarkt.nl is gratis en door de mogelijkheid om per categorie, regio of trefwoord te zoeken en te adverteren de meest effectieve manier van adverteren. Zo kunt u gratis adverteren of zoeken naar de categorie adverteren in stad of dorp, adverteren langs (snel)weg, adverteren op evenement, adverteren diensten.

  Ook kunt u ervoor kiezen om met een banner te adverteren bovenaan een van de categorieën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: