Werchter Boutique past ticketprijs aan

Live Nation past de toegangsprijs voor ‘Werchter Boutique’ aan. Bezoekers betalen nu 40 euro in plaats van 65 euro. Ik ben niet zeker, maar ik denk dat dit een eerste keer is.

“Een nieuw festival is synoniem voor nieuwe wetten en geplogendheden. Dat is overduidelijk gebleken tijdens de voorbereidingen van Werchter Boutique. Onze jongste telg behoort tot de meest gewaagde festivalformules, zo blijkt. (..) Tijdens het schaven en vijlen stoten we op situaties die nog beter konden. Opgeteld hebben die punten tot een drastische beslissing geleid. We kiezen op alle vlakken voor de allerbeste oplossing. En nergens voor bijna beste. Werchter Boutique moet er staan vanaf het begin”, aldus Live Nation in een persmededeling gisteren.

Het programma in de overdekte Pyramid Marquee wordt gecanceld. Hierdoor wordt volgens de organisator het festivalterrein overzichtelijker en komt er plaats vrij voor (overdekte) kinderopvang.

Van de aangekondigde artiestennamen valt Anouk weg. De Nederlandse zangeres krijgt een plaats op de affiche van Rock Werchter. Milow en Zornik worden aan het programma toegevoegd. De volledige line up wordt : Milow, Zornik, Tokio Hotel, Hucknall, Crowded House, James Blunt, Santana en Doe Maar.

“Het beste nieuws is voor het einde. Een nieuwe formule betekent ook nieuwe ticketprijzen. Die volgen de inkrimping van het programma.. Een ticket kost vanaf nu 40 euro (i.p.v. 65 euro). Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 15 euro (i.p.v. 20 euro). De kleinste ukken (- 3) mogen gratis binnen. Weerom: topdag, aan topprijs !”

Hoe zit het met de bezoekers die al een ticket hebben? Wie al een ticket op zak heeft, mag iemand gratis meebrengen.

Lees het bericht ook hier, hier, hier, hier en hier.

www.werchterboutique.be

Advertenties
Geplaatst in algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: