Doe-het-zelf radio pikt in op zomerfestivals

“U houdt van muziek, maar u hebt nog geen tickets voor de zomerfestivals? Geen probleem. Radionomy heeft aan u gedacht.” Met deze woorden kondigt Radionomy “een boeket webradio’s over de grote zomerfestivals” aan.

“Op het programma: een muzikale selectie, uitsluitend gevoed door artiesten die op de festivals aanwezig zijn (hun volledige discografie), aangevuld met reportages van voor het festival, interviews, sfeerindrukken en reportages op en rond het festival. De bekende journalist Jérôme Colin zal vóór elk Festival een reeks reportages aanbieden over de actualiteit van elk festival en de aanwezige groepen en artiesten.”

Ik luister nu al bijna 2 uur naar ‘Festival Radio’ en de uitzending is meer dan okay. Wat ik me afvraag is hoe groot het bereik van de zender is? Gemiddeld hoeveel mensen stemmen af op Festival Radio? Op dit moment ben ik – volgens de aanduiding onder aan op de webpagina – de enige luisteraar. Het is alleszins een boeiend initiatief, een experiment. Ik ben benieuwd welke evenementgebonden radiostations zullen volgen?

Festival Radio is tot eind augustus te beluisteren. Het initiatief krijgt de steun van Télémoustique, Humo (Sanoma) en MSN. Lees op Digimedia meer over “Radionomy”.

Advertenties
Geplaatst in algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: