Grootste internationale event voor Guava

Het gebeurt zeer zelden dat eventbureaus me e-mailen, maar gisteren dropte Tom Bellens van Guava een bericht over het grootste internationale project van het bureau tot hier toe in m’n mailbox. Super! Het is wel een beetje jammer dat we niet meer te weten gekomen zijn over de communicatie rond het project, maar dat zullen we bij gelegenheid zeker vragen.

Tom Bellens: “Nog niet zo lang geleden fusioneerden BT en Toyota Industrial Equipment tot ‘Toyota Material Handling’. Na deze fusie werd dit bedrijf een van de sterkste spelers op het gebied van bedrijfsmateriaal zoals heftrucks, elektrische palletwagens en reachtrucks. Maar naast de fusie, had het bedrijf dit jaar nog wat meer te vieren: uitstekende verkoopcijfers en twee nieuwe trucks. Communicatie- en eventbureau Guava kleedde hiervoor een groots internationaal tweedaags evenement in dat de naam ‘Toyota Material Handling Berlin 2008 Live’ kreeg.”

Het event moet een huzarenstuk zijn geweest …
– in totaal werden 1.200 personen vanuit heel Europa naar Berlijn gevlogen voor een programma van twee dagen
– er waren 10 verschillende hotels nodig om iedereen te huisvesten
– alle speeches werden audiovisueel ondersteund door een multimediale show op een immense projectiemuur van 275 m²
– de bezoekers konden kennismaken met het volledige gamma van Toyota Material Handling; hiervoor werden bijna vijftig toestellen naar Berlijn overgebracht

Tom evalueert in zijn persmededeling meteen ook waarom het event succes kende: “Het succes van het evenement ‘Toyota Material Handling Berlin 2008 Live’ steunde op vier pijlers. In eerste instantie was er een immense logistieke realisatie nodig om al het materiaal in Berlijn te krijgen. Het materiaal moest daarenboven aan extreem hoge eisen voldoen. Daarnaast zorgden de verschillende partners en medewerkers (in totaal 125 personen) ervoor dat het tweedaagse event volledig op wieltjes liep. De haarfijne uitwerking van het event door Guava was een laatste vereiste voor een vlekkeloze organisatie.”

www.guava.be

Advertenties
Geplaatst in algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: