Bass Events communiceert via Netlogpagina Laundry Day

Het internet is en blijft een mooi, snel en zeer direct communicatiekanaal. Vind ik toch. Bass Events, bijvoorbeeld, legt op de Netlogpagina van Laundry Day uit waarom ze dit jaar geen stage hosten op het unieke dj-festival.

* communicatiekanaal: internet (snel, direct en in het hart van de doelgroep)
* boodschap: authentiek, oprecht, ondubbelzinnig

Wij hebben ervoor gekozen om ons deze zomer, samen met Q-Dance, te focussen op The Qontinent, hét festival voor de hardere stijlen, vrijdag 7 en 8 augustus op recreatiedomein Puyenbroeck in Wachtebeke. (www.theqontinent.be)

Laundry Day is van oorsprong nooit een hardstyle event geweest, integendeel. De hosting van Bass Events op Laundry Day de voorbije jaren was zonder twijfel een gigantisch succes, in die mate zelfs dat het bijna een festival in een festival werd, of dat sommigen Laundry Day als een harde stijlen-event gingen beschouwen, en dat is/was natuurlijk nooit de bedoeling van ons, noch Laundry Day.

Bovendien vinden Laundry Day en Summerfestival vanaf 2009 plaats op dezelfde nieuwe locatie, “festivalterrein Nieuw-Zuid” in Antwerpen. Bass Events zal nadrukkelijker aanwezig zijn op het Summerfestival, waar we dit jaar al 3 stages gehost hebben.

Dit 2 maanden later op dezelfde locatie nog eens herhalen zou overkill zijn.

Elk festival moet z’n eigen “karakter” en sfeer hebben, en de Bass Events podia passen volgens ons beter op het Summerfestival dan op Laundry Day.

Laundry Day vroeg als alternatief het Belgische Dirty Workz label van Coone om de “hardere stijlen” te vertegenwoordigen. Dit past beter bij de filosofie waarmee Laundry Day is groot geworden : Belgische talenten en producten een platform bieden.

Ze krijgen van ons alvast alle support !

www.laundryday.be
www.bassevents.be

Advertentie
Geplaatst in algemeen, communicatie, events, interactief, internet, media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: