Ticketscript en Whos-in gaan samenwerken in België

Persmededeling >>> Ticketscript, Europees marktleider in online selfservice en mobile ticketing oplossingen en Whos-in, specialist op het gebied van badging, bezoekersregistratie en toegangscontroles, gaan een verregaande samenwerking aan om de Belgische markt te bedienen.

Ticketscript gaat de klanten van Whos-in voorzien van een plug-and-play online ticketshop voor de verkoop van e-tickets en mobiele tickets via de eigen website en Facebook page. Daarnaast ontsluit de webapplicatie een verkoopnetwerk van meer dan 300 Free Record Shops in de Benelux. Whos-in blijft de toegang en scanning verzorgen en gaat zich nog meer specialiseren in toegangsoplossingen, ook voor bestaande evenementen van ticketscript.

Ticketscript is sinds 2008 actief op de Belgische markt en opende in september 2010 een kantoor in Antwerpen. Door de samenwerking van ticketscript en Whos-in verstevigen beide organisaties hun marktpositie. Dit leidt tot een grote speler op de Belgische markt, met klanten als Groezrock, Dour Festival, Feest in ’t Park, Couleur Café, Cafe d’Ánvers. Door verdere internationale expansie en toevoeging van de vooruitstrevende technologie van Whos-in, zal ticketscript de marktpositie in Europa verder uitbouwen.

“We zijn zeer enthousiast over deze samenwerking. De kennis en ervaring van Whos-in op het gebied van professionele toegangscontrole, vormt een uitstekende aanvulling op de online ticketing en promotie expertise van ticketscript.” zegt Frans Jonker, CEO van ticketscript. “Gezamenlijk bieden we evenementen in België de meest complete en vooruitstrevende oplossing voor kaartverkoop”.

“Deze samenwerking laat toe om volledig aanvullend te zijn en zo met een volledig gamma van diensten de evenementenmarkt te benaderen. De expertise wordt hierdoor verstevigd in België, maar ook in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”, aldus Christian de Decker, CEO van Whos-in. “De innoverende aanpak door ticketscript past volledig in het strategie van Whos-in, volledig gericht op het verrijken van databases door efficiente en professionele registratie- en toegangscontrole systemen”.

Bron: http://company.ticketscript.com/be/nieuws/ticketscript-en-whos-in-gaan-samenwerking-aan-in-belgi/51/

Advertenties
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: