Doe jezelf het e-book ‘Events’ cadeau! Gratis!

Kevin Van der Straeten, managing director van Eventplanner.be en auteur van het boek ‘Events’, stuurde vandaag een opmerkelijk bericht de wereld in. Hij geeft zo maar even 100.000 gratis e-exemplaren van zijn boek weg. ‘Events’ – een helder naslagwerk voor organisatoren – is intussen aan zijn tweede druk toe.

De vraag die op ieders lippen brandt : waarom zoveel exemplaren weggeven? “Marketingbudgetten staan onder druk. Gevolg? Er wordt bespaard op de organisatie van evenementen. En dat is jammer, want een evenement is een van de krachtigste communicatiekanalen die je kunt gebruiken omdat de beleving ervan nog lang blijft nazinderen. Door 100.000 gratis exemplaren van het boek ‘Events’ uit te delen, willen we de kracht van evenementen bij het grote publiek onderstrepen en zo de Belgische en Nederlandse evenementensector positief onder de aandacht brengen”, laat Kevin Van der Straeten weten. En het is bijna kerstdag en dan zijn cadeautjes leuk om te geven én te krijgen. Mijn exemplaar ligt al onder de e-kerstboom. : )

Klik hier als je het e-book ‘Events’ wilt downloaden. Kies voor ‘pdf’ en gebruik de promocode ‘gratis’. Veel leesplezier!

Advertentie
Geplaatst in events, Opleiding, Tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: