Duval Union in zee met Push To Talk

Het event- en communicatiebureau Push To Talk versterkt voortaan het creatieve ecosysteem van Duval Union. Deze namiddag werd hierover een persmededeling uitgestuurd.

Tom Bellens, oprichter van Push To Talk, organiseert al meer dan vijftien jaar evenementen. “Startpunt is telkens het doel dat een bedrijf of organisatie wil bereiken. In deze turbulente tijden ondergaan bedrijven vaak een crisis of een veranderingstraject. Push To Talk vertaalt elke boodschap, goed of slecht, in een oprecht verhaal, maakt emoties los en zet on- en offline conversaties in gang. Zo worden conversaties de motor van echte verandering.”

Push to Talk

André Duval (l) en Tom Bellens.

Push To Talk als coach voor content

Tom Bellens: “De journalistieke aanpak van Push To Talk is cruciaal. Menselijke nieuwsgierigheid vormt de leidraad. Losse feiten en meningen bestaan niet. Push To Talk zoekt de achterliggende verhalen en verbanden, verheldert ideeën en koppelt ze aan bedrijfsdoelstellingen. Zo krijgt de werkelijkheid structuur en worden feiten en meningen relevant. Met kleine anekdotes komt het grote verhaal van een merk of bedrijf tot leven. Push To Talk kan snel informatie verzamelen, analyseren en begrijpelijk formuleren in een hedendaags concept voor een event, social media of persartikel. Met de juiste aanpak leidt zelfs een moeilijke boodschap tot een goede reputatie.”

“Ik mis vaak de strategie en de langetermijnvisie”

André Duval van Duval Union: “Ik merk een enorme toename van creativiteit in de eventsector, maar ik mis vaak de strategie en de langetermijnvisie die de top van het bedrijf beoogt. Tom Bellens creëert events met een boodschap en speelt in op de verwachtingen van het hedendaags publiek met live experiences, live communication en live conversation. In deze tijden van veranderingen waarbij heel wat organisatie worstelen met de grote vragen rond verandering en digitalisering, is zijn gedurfde aanpak een verademing. Met Push To Talk biedt het ecosysteem van Duval Union een volledig verhaal van analyse en strategie over eventorganisatie, PR, audiovisuele content tot live en online communication.”

Push To Talk was ondermeer organisator van The Tall Ships Races die vorige zomer naar Antwerpen kwamen. Meer dan 500.00 bezoekers genoten van dit spektakel. Duizenden bemanningsleden kregen een sociaal programma voorgeschoteld en tientallen bedrijven organiseerden evenementen aan boord van de schepen: een mix van B2B en B2C evenementen.

www.PushToTalk.be

Advertentie
Tagged with:
Geplaatst in communicatie, events

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: